طرز تهیه پوآچای نواری قالبی شیک و خوشمزه
پوآچای نواری قالبی
- مواد لازم
- ۱ پاکت خمیر مایه خشک
- ۲ ق غ شکر
- ۱ لیوان شیر ولرم
- ۱ شیشه آب معدنی
- ۱ لیوان روغن مایع
- ۱ ق م نمک
- ۵ یا ۵/۵ لیوان آرد
- برای داخلش
- ۲۰۰ گرم پنیر سفید
- ۱۲۰ گرم پنیر چدار رنده شده
- برای روش
- زرده تخم مرغ
- ۱ قاشق غذاخوری شیر
طرز تهیه پوآچا
ابتدا داخل ظرف مناسبی خمیر مایه ، شکر و شیر ولرم رو اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم تا شکر و خمیرمایه حل بشه.
سپس آب معدنی و روغن مایع و نمک رو اضافه کرده و کمی هم میزنیم. سپس آروم آروم آرد رو اضافه کرده و با لیسک خوب هم می زنیم و یه خمیری که نرم و کمی به دست بچسبه ورز میدیم.
روش سلفون کشیده و میذاریم یک ساعت استراحت کنه سپس خمیر عمل اومده رو کمی ورز میدیم تا بوی خمیر مایه در بیاد.
خمیر رو روی پیشخوان گذاشته و به ۸ چونه مساوی تقسیم میکنیم.
سپس چونه ها رو با دستمون گرد می کنیم یکی از چونه ها رو با کمک وردنه بازش میکنیم و یه قسمت از خمیر رو با کمک برش زن بیتزا به صورت نوارهای باریکی به ضخامت چوب کبریت برش زده و طرف دیگه خمیر کمی پنیر سفید خرد شده و پنیر چدار رنده شده گذاشته و کناره هاشو فشار داده و به شکل رول میپیچیم.
دومین چونه رو به همین شکل بازش کرده و رول میکنیم سپس داخل قالب کمربندی قرار میدیم.
سومین چونه و چهارمی رو هم درست کرده و مثل فیلم داخل قالب قرار داده و روشو می پوشونیم و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت میدیم.
در نهایت مخلوط زرده تخم مرغ و شیر رو با لیسک روش می مالیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه تا وقتی که روش طلایی بشه میپزیم.
سپس از فر درآورده و کمربند قالب رو باز کرده و پوآچای زیبا و خوش بافت رو بیرون میاریم و سرو میکنیم.
نوش جان
طرز تهیه پوآچا پنیری شکم پر ترکیه ای
نظرات
ارسال یک نظر