طرز تهیه پوآچای نواری قالبی شیک و خوشمزه

 پوآچای نواری قالبی



  • مواد لازم
  • ۱ پاکت خمیر مایه خشک
  • ۲ ق غ شکر
  • ۱ لیوان شیر ولرم
  • ۱ شیشه آب معدنی
  • ۱ لیوان روغن مایع
  • ۱ ق م نمک
  • ۵ یا ۵/۵ لیوان آرد


  • برای داخلش
  • ۲۰۰ گرم پنیر سفید
  • ۱۲۰ گرم پنیر چدار رنده شده


  • برای روش
  • زرده تخم مرغ
  • ۱ قاشق غذاخوری شیر


 طرز تهیه پوآچا

ابتدا داخل ظرف مناسبی خمیر مایه ، شکر و شیر ولرم رو اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم تا شکر و خمیرمایه حل بشه.

 سپس آب معدنی و روغن مایع و نمک رو اضافه کرده و کمی هم میزنیم. سپس آروم آروم آرد رو اضافه کرده و با لیسک خوب هم می زنیم و یه خمیری که نرم و کمی به دست بچسبه ورز میدیم.

روش سلفون کشیده و میذاریم یک ساعت استراحت کنه سپس خمیر عمل اومده رو کمی ورز میدیم تا بوی خمیر مایه در بیاد.

خمیر رو روی پیشخوان گذاشته و به ۸ چونه مساوی تقسیم می‌کنیم.

سپس چونه ها رو با دستمون گرد می کنیم یکی از چونه ها رو با کمک وردنه بازش می‌کنیم و یه قسمت از خمیر رو با کمک برش زن بیتزا به صورت نوارهای باریکی به ضخامت چوب کبریت برش زده و طرف دیگه خمیر کمی پنیر سفید خرد شده و پنیر چدار رنده شده گذاشته و کناره هاشو فشار داده و به شکل رول میپیچیم.

دومین چونه رو به همین شکل بازش کرده و رول می‌کنیم سپس داخل قالب کمربندی قرار میدیم.

سومین چونه و چهارمی رو هم درست کرده و مثل فیلم داخل قالب قرار داده و روشو می پوشونیم و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت میدیم.

در نهایت مخلوط زرده تخم مرغ و شیر رو با لیسک روش می مالیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه تا وقتی که روش طلایی بشه میپزیم.

سپس از فر درآورده و کمربند قالب رو باز کرده و پوآچای زیبا و خوش بافت رو بیرون میاریم و سرو می‌کنیم.

نوش جان

طرز تهیه پوآچا پنیری شکم پر ترکیه ای

طرز تهیه دونات خوشمزه و خانگی



نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

آموزش کیک مرغ

املت فرانسوی یک شام ارزان و سریع

طرز تهیه خاگینه مغزدار با شیره انگور