طرز تهیه ته انداز کتف و بال در ماهیتابه

 



برای درست کردن طرز تهیه ته انداز کتف و بال در ماهیتابه ابتدا تکه‌های خام مرغ (من از کتف و بال مرغ استفاده کردم) را با پیاز خرد شده، نمک، زعفران مزه‌دار کنید. بعد از چند ساعت مرغ‌های مزه‌دار شده را از یک طرف خوب سرخ کنید. سمت دیگر مرغ که قراره کف قابلمه قرار بگیرد نیازی به سرخ شدن نداره.

در این فاصله برنج را با کمی روغن، نمک داخل پلوپز بزارید بپزه برنج نباید نرم بشه و باید دون باشه.

کف ماهیتابه یا قابلمه مورد نظرتان مقداری روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد مرغ‌ها را از سمتی که سرخ نشده است کف ماهیتابه یا  قابلمه بچینید و لابه لا و روی مرغ‌ها برنج بریزید و آن را پهن کنید.

روی برنج را مخلوطی از کره آب شده و زعفران دم کرده بریزید و با کفگیر برنج را کمی فشار دهید.

ته انداز مرغ را روی شعله ملایم گاز و شعله پخش‌کن به مدت یک الی یک و نیم ساعت دم بگذارید تا مرغ‌ها حسابی سرخ و طلایی شوند. بعد از پخت ته انداز آن را به صورت قالبی در یک دیس گرد برگردونید.

.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

آموزش کیک مرغ

املت فرانسوی یک شام ارزان و سریع

طرز تهیه خاگینه مغزدار با شیره انگور