آموزش کیک مرغ

 

کیک مرغ و گردو می‌تونه یک پیش غذای شیک و مجلسی برای مهمونی‌ها و جشن‌ها و دورهمی‌ها باشه و هم می‌تونه به عنوان یک شام سبک سرو بشه. کیک مرغ واقعا خوشمزه هست و بچه‌ها هم از طرفداراش هستن. 

مواد لازم برای تهیه کیک مرغ مجلسی با نان تست

  • سينه مرغ كامل 1 عدد
  • پيازچه 6 عدد
  • جعفری 200 گرم
  • گردو 200 گرم
  • نان تست 1 بسته
  • خيارشور 150 گرم
  • سس مايونز نصف پيمانه
  • ماست خامه‌ای 1 پيمانه
  • آبليمو یک قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • آویشن به مقدار لازم (به دلخواه و قابل حذف)
  • کنسرو هویج و نخودفرنگی و ذرت یا کنسرو ذرت یک عدد (به دلخواه و قابل حذف)

طرز تهیه کیک مرغ و گردو با نان تست

مرحله اول، پختن مرغ

سینه کامل مرغ رو با پياز، برگ بو و و فلفل دلمه، نمک و کمی زردچوبه بپزید. وقتی مرغ پخت و خنک شد به صورت ريز خردش كنيد. بهتره که مرغ رو از جهت مخالف بافتش برش بزنید.


مرحله دوم، خرد کردن سایر مواد

در این مرحله پيازچه، جعفری تازه، مغز گردو و خيارشور رو خرد کنید و به همراه مرغ خرد شده داخل یک ظرف مناسب بریزید و با هم مخلوط کنید.


مرحله سوم، آماده کردن سس کیک مرغ

برای آماده کردن سس کیک مرغ، سس مايونز و ماست خامه‎ای رو به همراه نمک، فلفل سیاه، کمی آویشن و آبليمو مخلوط كنيد.


مرحله چهارم، مخلوط کردن سس با مواد

نصف سس رو داخل مواد بریزید وخوب هم برنید تا سس به طور کامل با مواد مخلوط بشه. تا جایی به مواد سس اضافه کنید که مواد به غلظت الویه برسه.

مرحله پنجم، استراحت دادن به مواد

سپس مواد رو به مدت يك ساعت داخل یخچال قرار بدید سس به خورد مواد بره و مزه‌ها تركيب بشن.


مرحله ششم، آماده کردن کیک مرغ و گردو

کناره‌های برشته شده نون تست رو با چاقو جدا کنید. سپس چهار عدد نون تست رو به شكل مربع بچينيد و با رينگ (قالب گرد) برش بدید. برای کیک مرغ به سه لايه نون تست نیاز داریم.

در ادامه نون تست رو کف رینگ یا قالب بچينيد، سپس روی نون نصف مواد رو بریزید و روی مواد روباره نون تست بچینید و بعد باقی مواد رو بریزید.

به عنوان لایه آخر نون تست رو بچینید و بعد با دست کیک رو فشار بديد تا لايه‌ها خوب به هم بچسبند.

روی لایه آخر و اطراف کیک مرغ رو با سس به طور کامل بپوشونید و تزيين كنيد. کیک مرغ رو برای حدود سه تا چهار ساعت تو یخچال استراحت بدید تا تمامی مواد خوب مزه‌دار بشن و سس به به خورد نون بره.

بعد از استراحت کیکمون برای سرو آمده است.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

املت فرانسوی یک شام ارزان و سریع

طرز تهیه خاگینه مغزدار با شیره انگور