املت فرانسوی یک شام ارزان و سریع
مواد لازم برای تهیه املت فرانسوی
- تخممرغ 4 عدد
- پیاز 1 عدد
- فلفل دلمهای حدود 3 قاشق غذاخوری
- جعفری تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری
- شوید تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری
- پنیر گودا 1 ورق (یا هر نوع پنیر دلخواه دیگر)
- قارچ 5 عدد (به دلخواه، توجه کنید که قارچ جزء مواد اصلی املت فرانسوی نیست)
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه املت فرانسوی به صورت تصویری و مرحله به مرحله
مرحله اول، خرد کردن مواد
فلفل دلمهای و پياز رو به صورت نگینی و ریز و خرد کنید.
نکته: اگه از فلفل دلمهایهای رنگی استفاده کنید، املت فرانوسوی ظاهر زیباتری پیدا میکنه.
پیاز رو هم به صورت نگینی و ریز خرد کنید.
شوید و جعفری رو هم ریز خرد کنید.
مرحله دوم، مخلوط کردن مواد
تخممرغها رو داخل یک کاسه با اندازه مناسب بشکنید و کاملا به هم بزنید تا سفیده و زرده تخممرغها به طور کامل با هم مخلوط بشن و نمک و فلفل رو به تخم مرغها اضافه کنید.
در ادامه فلفل دلمهای، پیاز، شوید و جعفری خرد شده رو به به تخم مرغها اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط بشن.
مرحله سوم، پخت املت فرانسوی
یک ماهيتابه با اندازه مناسب و نچسب رو روی حرارت قرار بدید و وقتی که داغ کمی روغن بریزید. برای اینکه یه املت رژیمی داشته باشید میتونید كف ماهيتابه رو با براش چرب كنيد.
کمی از مایه املت رو داخل تابه بریزید به طوری که یک لایه نازک کف ماهیتابه رو بپوشونه. در ادامه يک ورق پنير گودا رو روی مایه املت بذارید.
وقتی که مواد پخت و از کف ماهيتابه جدا شد، طرفی رو که پنیر گذاشته بودید رو روی طرف دیگه برگردونید (رول کنید).
هر وقتی كه يه لايه تخممرغ رو برميگردونيد و از مایه املت تو ماهیتابه میریزید، کمی زمان بديد تا مایه املت حودشو بگیره و بعد برید سراغ لايه بعدی و رول کردن.
در آخر و وقتی که مایه املت تموم شد، هر دو طرف املت رو به مقداری که دوست دارید طلايی و برشته كنيد.
املت لول شده رو در ظرف مورد نظرتون سرو کنید. املت فرانسوی رو میتونید با هر نونی که دوست دارید میل کنید.
نوش جان.
نظرات
ارسال یک نظر