طرز تهیه دونات خوشمزه و خانگی

 



هممون دونات و پیراشکی دوست داریم چه بهتر که تو فر پخته بشه بدون نگرانی خورده بشه.

مواد لازم 

  • ارد ۴۰۰گرم
  • مخمر ۷گرم
  • شیر ۲۳۰گرم
  • نمک ۵گرم
  • شکر ۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۱عدد
  • کره ۵۵گرم
  • نوتلا یا هر کرم دلخواه برای پر کردن داخل پیراشکی .

طرز تهیه

تخم مرغ کمی از شیر و شکر را باهم ترکیب کنید .

ارد رو الک کنید نمک و مخمر رو اضافه کنید (به ترکیب مواد با ارد دقت کنید )ترکیب تخم مرغ رو اضافه کنید و مواد رو باهم ترکیب کنید تا زمانی که گلوله اردب باقی نمونه روی خمیر رو بپوشونید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل یخچال استراحت بدید بعد که از یخچال دراوردید کره را به خمیر اضافه کنید بعد از اینکه کره با خمیر ترکیب شد به مدت ۵الی ۷ دقیقه خمیر رو ورز دهید .باید خمیرتون به تست پنجره ای برسه .

دونات شکلاتی بدون کره با روغن مایع

خمیر رو چونه کنید و داخل ظرفی که کمی چرب شده قرار دهید تا دوبرابر شود پف خمیر رو بگیرید روی سطحی که کمی چرب شده قرار دهید و به ۹ قسمت تقریبا ۱۰۰گرمی تقسیم کنید و روی کاغذ نسوز قرار دهید و روش رو بکشید تا دوبرابر بشه .

بعد از اتمام استراحت روش رو رومال کنید. (با تخم مرغ کامل و کمی شیر ).

و داخل فر که از قبل گرم شده ۱۸۰درجه به مدت تقریبی ۱۲الی۱۵ دقیقه قرار دهید.بعد از پخت اجازه دهید کامل خنک بشه بعد مثل فیلم وسطش رو با کرم دلخواه پر کنید و با کمی پودر قند تزئین کنید .

نوش جان



نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

آموزش کیک مرغ

املت فرانسوی یک شام ارزان و سریع

طرز تهیه خاگینه مغزدار با شیره انگور