طرز پخت کیک خیس توت فرنگی بسیار خوشمزه
مواد لازم برای کیک:
- 4 عدد تخم مرغ
- 1 پیمانه شکر
- نصف پیمانه روغن
- نصف پیمانه شیر
- 1 بسته وانیل (5گرم)
- 1 بسته بیکینگ پودر (10 گرم)
- 2.5 پیمانه آرد
برای خیس کردن کیک:
- نصف پیمانه شیر
مواد لازم برای قسمت محلبی:
- 4 پیمانه شیر
- 3 قاشق غذاخوری آرد
- 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- 1 پیمانه شکر (یا کمتر)
- 1 بسته وانیل (5گرم)
- 1 قاشق غذاخوری مارگارین/کره
- 1 بسته کرم شانتی( پودر خامه : 75 گرم)
مواد لازم برای قسمت توت فرنگی:
- 1 پیمانه توت فرنگی خرد شده
- 2 بسته ژله توت فرنگی
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر رو 5-6 دقیقه میزنی تا خامه ای رنگ بشه. روغن و شیرُ اضافه و مخلوط میکنی، در آخر ، بیکینگ پودر ، وانیل و آرد رو الک کرده و به مخلوط اضافه میکنی. بعد با لیسک مخلوط میکنی، داخل قالب مستطیلی از قبل چرب شده میریزی، در فر از قبل گرم شده در دمای 175 درجه میزاری تا بپزه،حدود 15 دقیقه بعد از اینکه از فر درش آوردی با سیخ چوبی سوراخ سوراخش میکنی و شیرُ روش میریزی.
شیر ، شکر ، آرد و نشاسته رو داخل یه قابلمه ی گود میریزی، روی حرارت میزاری، مرتب هم میزنی تا به غلظت فرنی برسه. بعد از اینکه به غلظت فرنی رسید، کره و وانیل رو اضافه و مخلوط میکنی . بعد از 5 الی 10 دقیقه ، پودر خامه رو اضافه و با همزن خوب میزنی، تا مخلوط بشن. بعد از اینکه محلبی از دما افتاد روی کیک میریزی و توت فرنگی خرد شده رو روش پهن میکنی مطابق دستور العمل روی ژله ژله رو تهیه میکنی(بهتره یه روز قبل در یه ظرف پیرکس آمادش کنی، برای اینکه ژله راحت جدا بشه کف ظرفُ با آب اسپری کن) بعد بریز روی توت فرنگیا و بعد میل کن.
نظرات
ارسال یک نظر