طرز پخت کوکوی بادمجان خام خوشمزه

 

مواد لازم:

  • بادمجان ۴ عدد
  • تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد
  • سیب زمینی ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ تا ۳ حبه
  • نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران به میزان لازم

طرز تهیه کوکوی بادمجان با بادمجان خام 


بادمجان ها رو پوست گرفتم و رنده درشت کردم.

یه سیب زمینی رو هم آبپز کردم و رنده کردم. بدون سیب زمینی هم می تونید این کوکو رو درست کنید.

یه پیاز رو هم رنده کردم و آبش رو گرفتم.

نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران هم ریختم .تخم مرغ رو هم کمی با چنگال زدم و بهش اضافه کردم و مخلوط کردم .
داخل تابه روغن ریختم و گرم شد با قاشق از مواد کوکو برداشتم و داخل تابه ریختم و سرخ کردم. حرارت هم ملایم رو به کم .
می تونید یه سره داخل تابه بریزید و سرخ کنید.
می تونید از انواع قالب های کوکو و کتلت استفاده کنید .

اگر دیدید کوکوتون وا میره میتونید یک قاشق آرد بریزید من ۲ قاشق غذاخوری ریختم.


نکات مهم تهیه کوکوی بادمجان خام


  • یکی از علت‌های وا رفتن کوکو بادمحان خام نگرفتنه آب پیازه، برای اینکه کوکو بادمجان وا نره، آب پیاز رو باید به صورت کامل بگیرید.
  • می‌تونید قبل از آماده کردن مایه کوکو، بادمجان و پیاز رنده شده رو کمی تفت بدید تا آب بادمجان کشیده بشه.
  • برای جلوگیری از وا رفتن کوکو بادمجان، وقتی که تخم‌مرغ‌ها رو اضافه کردید، از زیاد هم زدن مایه کوکو پرهیز کنید، هم زدن زیاد مایه کوکو باعت آب انداختن مایه کوکو و وا رفتن کوکو میشه.
  • در صورتی که مایه کوکو شل شد و آب انداخت میتونید تا 3 قاشق غذاخوری آرد به مایه کوکو اضافه کنید تا به انسجام کافی برسه.
منبع:


نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

آموزش کیک مرغ

املت فرانسوی یک شام ارزان و سریع

طرز تهیه خاگینه مغزدار با شیره انگور