طرز تهیه خاگینه مغزدار با شیره انگور
خاگینه با شیره انگور یک دسر ساده و خوشمزه سنتی و البته بدون شکر و با طبع گرم و مواد اولیه همیشه در دسترس ، این خاگینه رو هم تو ماهیتابه به صورت گرد و یا قالب های تکی یا هر قالب به شکل دیگه ای میتونین تهیه کنین با یک تزیین زیبا گزینه خوبی برای منوی های سنتی محسوب میشه . اگر شیره انگور در دسترس نبود شربتی به نسبت ۱ به ۱ با شکر هم میتونین تهیه کنین ولی طبیعتا با دوشاب مفیدتر و طعم متفاوت تری خواهد داشت.
مواد لازم برای تهیه خاگینه مغزدار با شیره انگور:
- تخم مرغ ۴عدد
- ماست ۴ ق غ
- آرد ۵ ق غ
- بیکینگ پودر ۱ ق مربا خوری
- وانیل ۱ ق مربا خوری
مواد میانی:
- گردو خرد شده نصف لیوان
- پودر گل محمدی ۱ ق غ
- پودر دارچین ۱ ق غ
مواد شربت:
- شیره انگور(دوشاب ) ا لیوان
- آب نصف لیوان یا کمتر نسبت به غلظت دوشابتون
- هل دو عدد
- گلاب نصف لیوان
- زعفران دم کرده
این مقدار مواد واسه یه ماهیتابه ۲۵ سانتی کافیه
طرز تهیه خاگینه مغزدار با شیره انگور
اول از همه مواد میانی و باهم مخلوط میکنیم و کنار میزاریم.
بعد شربت و تهیه میکنیم دوشاب و با آب رقیق میکنیم و هل میندازیم توش و میزاریم یه قل بزنه ،از رو حرارت بر میدارم گلاب و زعفران و بهش اضافه میکنیم، میزاریم خنک بشه .
تخم مرغ هارو میشکنیم و با وانیل هم میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد ماست رو اضافه میکنیم و بعد آردی که با بیکینگ پودر الک میکنیم و کم کم به مایه امون اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم.
یه ماهیتابه رو میزاریم رو حرارت داغ بشه و چربش میکنیم ، نصف مواد و داخل ماهیتابه میزاریم اجازه میدیم خودش و بگیره ،مواد میانی و اضافه میکنیم و مابقی مایع رو روش می ریزیم میزاریم خودش و بگیره ،برش میگردونیم میزاریم ظرف دیگه اش هم طلایی بشه.
از رو حرارت بر میداریم شربتش رو کم کم اضافه میکنیم تا جاییکه کامل بکشه شربت رو ممکنه شهدتون اضافه ام بمونه.
بعد تزیین و نوش جان میکنین.
مطلب پیشنهادی: روش تهیه خاگینه مغزدار قالبی
نظرات
ارسال یک نظر